turkisk pebber och vodka

Grogg som kräver lite förberedelser någon dag innan den skall förtäras. Är alltså godiset jag använder och inte extraktet.

Tillredning:
Öppna vodka flaskan och tryck ner turkisk pebber ner i flaskan, se till att det inte rinner över när godiset trycks ner. Låt stå någon dag tills godiset har löst upp sig i flaskan.

Tillbehör:
*snaps glas , valfri storlek på glaset
*vodka med turkisk pebber.

ger en kraftig lakris smak, allt beroende på hur mycket godis du tryck ner i flaskan.



om du vill ha starkare/ svagare avgör du själv då är det bara att ändra förhållanden mellan alkohol och slödryck. jag säger bara hur jag blandar. Som vanligt kör inte bil full eller förtidigt dagen efter.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0